مشاوره حقوقی رایگان - دریافت بیمه بیکاری در صورت عضویت ناخواسته و بدون اطلاع بعنوان هیات مدیره شرکت سهامی یا تعاونی

درود بر شما؛
بنده قصد دارم از بیمه بیکاری استفاده کنم که در حال جستجو در گوگل متوجه شدم، اسم من بعنوان عضو هیات مدیره شرکت تعاونی حدود 15 سال پیش ثبت شده.
لطفا بفرمایید که با این وضعیت میتونم بیمه بیکاری دریافت کنم؟
و همچنین چطور میتونم از عضویت ناخواسته در شرکت خلاص بشم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است تامین اجتماعی به این موضوع ایراد بگیرد و بهتر است از شرکت خارج بشید و بعد درخواست بیمه بیماری بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر بیمه بیکاری به شما تعلق نخواهد گرفت