مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه از شهر دیگر

سلام من ساکن مشهد هستم فروردین ماه برام پیامکی اومد که با مراجعه به ثنا وقت رسیدگی به اتهام کلاهبرداری و جعل عنوان و سواستفاده از امتیازات برای شهر تبریز که اصلا به عمرم نرفتم تعیین شده بود بعلت بعد مسافت و کارمند بودن و نداشتن مرخصی لایحه فرستادم ولی بعد اون چندین پیامک اومده ارجاع به بازپرسی و .. و آخرییش نوشته ارجاع به بازپرسی قم وقت نظارت برای اول شهریور
من نه حتی به عمرم به اون شهرها رفتم نه تاحالا اسم شاکی به گوشم خورده
خواستم بدونم این وقت نظارت چیه باید اون تاریخ دوباره مراجعه بشه و اگه نرم چه اتفاقی میافته
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اتفاقی نمی افتد با توجه به بعد مسافت با لایحه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک تقاضای نیابت و ارسال به شعبه نیابت مشهد دهید نروید هم خودشان همین روند را دارند