مشاوره حقوقی رایگان - فتا

سلام بنده عکسی در اختیار شخصی گذاشتم حال اون شخص عکس را پخش نموده ( عکس صورت) و شخصی که ازش عکس پخش شده از بنده شکایت کرده و اسکرین شات هایی از مدیر کانالی در روبیکا داره که اون مدیر ای دی منو داده و گفته عکس هارو این شخص داده، حال از فتا به بنده زنگ زدند و گفتن باید بیاید فتا. الان بنده چه دفاعی میتونم از خودم بکنم؟ آیا ممکنه گوشیم رو بگیرن و چک کنن؟ آیا بنده محکوم میشوم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به پلیس فتا مراجعه نمایید و دفاعیات خود را ارایه نمایید و