مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری قانونی خسارت تصادف با خودرو پارک شده

با سلام
وقت بخیر
سه جوان افغانی سرنشین خودرویی بودند که در حال اجرای حرکات نمایشی با سرعت بالا و کشیدن ترمز دستی از عقب به ماشین اینجانب که کنار خیابان پارک بوده می کوبند و خسارت شدیدی به خودرو اینجانب وارد می کنند فیلم لحظه تصادف هم موجود هست.
خودروی آنها به دلیل عدم همراه داشتن مدارک و گواهینامه بعد از تصادف به پارکینگ پلیس منتقل شده که آن هم به نام یک زن ایرانی است !!
باتوجه به اینکه حاضر به جبران خسارت ایجاد کرده نیستند
لطفاً بفرمایید از به چه صورت می توانم پیگیری و طرح شکایت کنم
با سپاس

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تا سقف مالی بیمه ماشین با کروکی پرداخت میشود بالاتر علیه مالک ماشین طرح شکایت کنید