مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

با سلام اگر شخصی قطعه زمین شماره 5 را طبق تقسیم نامه قانونی از شخصی دیگر بخرد الان بعد از 15 سال میتواند به اتهام فروش مال غیر از فروشنده شکایت کند؟این در حالیست که شخص خریدار زمین خود را به همان قدر و اندازه در اختیار دارد و شخص فروشنده تقسیم نامه ای دیگر را که به امضا و با توافق تمامی وراث نوشته شده است را به خریدار ارائه نموده که بر اساس تقسیم نامه دوم هیچ خللی به معامله وارد نشده و فروشنده طبق قولنامه و تقسیم نامه دوم هیچ گونه اعتراضی نمی‌تواند بکند .در تقسیم نامه دوم شخص شماره 5 با شخص شماره 6 جابجا شده و مجددا تقسیم نامه مکتوب و کلیه مسائل قانونی در آن رعایت شده است..

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق ‌حقوقی نیاز به مطالعه تقسیم نامه اول و دوم میباشد