مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولي

با سلام و وقت بخير
در معامله فضولي آيا طبق مبايعه نامه اي كه شخص فضول با نام مالك اقدام به فروش كرده ميتوان علاوه بر قيمت روز ملك مفاد ديگر آن مثلا وجه التزام را هم دريافت كرد؟ با تشكر

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
سوال ابهام دارد
اگر از جانب صاحب ملک میکنید باید عدم تنفیذ رو اعلام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما بررسی شود تحت شرایطی بله قابل مطالبه هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا باید دادخواست بطلان عقد بیع به علت مستحق الغیر در آمدن مبیع اقامه نمایید

خیر اگر معامله باطل گردد خسارت وجه التزام قابل مطالبه نیست مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد