مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تاخیر و تادیه و اجرای حکم اداره کار

در ابان 1401 از شرکت جدا شدم ولی بعد از پیگیری مطالباتم رو نتونستم بگیرم از طریق سامانه ثنا درخواست براشون فرستادم ولی نهایتا بعد از شش ماه تازه تونستم از اداره کار حکم بگیرم الان میخوام درخواست اجرا حکم بدم و درخواست تاخیر و تادیه هم بدم ایا بهم تعلق میگیره ؟ حقوق ا بان ماه و عیدی و سنوات و بارخرید مرخصی ا م جز مطالباتم بود ...
ایا از این درخواست میتونم به نتیجه برسم ؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

مطابق با رای وحدت رویه در خصوص خسارت تاخیر تادیه احکام صادره از اداره کار می‌بایست دادخواست تقدیم دادگاه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تعلق میگیرد در دادگاه عمومی باید پیگیری کنید