مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام
برای تعمیر موتور ب ام و طی پیش فاکتوری هزینه تعمیر رو 7.5 میلیون اعلام کردند و بعد از تعمیر هزینه شد 18 میلیون. به زور 9 میلیون نقد و بقیه رو سه فقره از من چک گرفتند ( دو تا 3.5 میلیونی و یک فقره 2 میلیونی ). برای این که ماشین تعمیرگاه نمونه مجبور شدم چک ها رو بدم و ماشین رو خارج کنم چون متوجه شدم از ماشین سوء استفاده می کنن. حالا متوجه شدم که قیمت اقلام مصرفی رو خیلی بالا زدن. داخل رادیاتور آب خالی ریختن و 70 هزار تومن زدن هزینه ضد یخ. نوشتن کمپرسور کولر عوض کردیم در صورتی که من درخواست نکرده بودم (توی فاکتور نوشتن استوک در حد نو که جای فرار داشته باشن). در یک تعمیر موتور 3 بار فیلتر عوض شده که معقول نیست. کمک ماشین سالم بوده الکی عوض کردن. 1500 کیلومتر ماشین رو راه بردن احتمالا خاکی که ظاهرا کل جلو بندی و کمک ها خراب شده و تعمیر کردن از جیب مبارک بنده. وقتی ماشین رو گرفتم لاستیک عقب پنچر بود و هر دو چراغ ترمز سوخته بود که عوض کردن و نشون میده ماشین رو چقدر بد روندن. بعد از تحویل گرفتن ماشین اعتراض کردم که تا حل شدن مشکل و اصلاح فاکتورها چک رو نباید بانک ببرن و الا شکایت می کنم. تاریخ چک 30/9/96 بود. منتظر بودم با من برای اصلاح فاکتورها و حل مشکل تماس بگیرن. ولی 1/11/96 دادن یک نفر غریبه از یه شهر دیگه برگشت زده و از من توی شورای شهرشون شکایت کرده برای صدور قرار تامین خواسته. لطفا بفرمایید چی کار می تونم بکنم؟
با احترام

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،وجه چک بایدپرداخت شودوشماهم میتوانیددادخواستی مبنی برتأمین دلیل باجلب نظرکارشناس به شورا تقدیم کنید،لذاپس ازتعیین اضافه دریافتی تقاضای مطالبه همان وجه اضافه دریافتی راازدادگاه داشته باشید.موفق باشید

یک وکیل

تامین دلیل گرفته و دلایلتان را به دادگاه اعلام کرده و خسارت خود را بگیرید

محمد سعيد  ثمري

محمد سعيد ثمري :

استان :

با سلام
قرارداد في ما بين شما و تعميرگاه بسيار در حل مشكل شما مهم و أساسي ميباشد وفلذا بايد كاملا مطالعه گردد، علاوه بر اين گرفتن تامين دليل از شورا جهت اثبات ادعاي شما كمك فراواني به شما ميكند ، به هر حال در صورت فاحش بودن تخلفات ميتوانيد نسبت به اضافه بهاي اقلام استفاده شده به تعزيرات و نسبت به ضرر و زيان احتمالي در مرجع قضايي طرح دعوا نماييد.