مشاوره حقوقی رایگان - مطلع جهت اخذ توضیح

مهلت حضور : 5روز نوع علت حضور : به عنوان مطلع جهت اخذ توضيح
دعوي..... به طرفيت.... مبني بر توهين به اشخاص عادي و ضرب و جرح عمدي و تهديد با چاقو و گرفتن سند يا نوشته از ديگري با اكراه و تهديد و آدم ربايي (ربودن / مخفي كردن با وسيله نقليه) و اخاذي و تهديد به قتل و قدرت نمايي با چاقو
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.
((عدم حضور جلب است))
سلام امروز این ابلاغیه واسم اومده، بنده شاهد این دعوا و درگیری بودم ولی هیچ کدوم رو نمیشناسم و شاکی رفیقم هستند
میخاستم ببینم از من شکایت شده است یا برای توضیح باید بروم؟فیش نیاز است؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام صرفا اخذ توضیح هست نیاز به فیش نداره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
شما به عنوان مطلع و برای اخذ توضیح در مورد موضوع ، احضار شده اید
و فعلا ضامن لازم نیست