مشاوره حقوقی رایگان - روابط تلفنی و مجازی

با سلام و احترام
حدود یک ماه پیش خانمی با ارسال پیامک تلفنی به من به اسمی غیر از نام خودم روابط دوستی و تماس تلفنی را با من شروع کرد
منم بعنوان اینکه فکر میکردم ایشان از طرفی کسی مامور هست و قصد دارد با ابروی من بازی کنه چند بار تماس تلفنی داشتم و میخواستم خانم را با جلب به طرف خودم به مسائل احتمالی پنهان در نیت طرف را کشف کنم و دوبار هم خانم را سوار ماشین کردم
و در آخرین بار که سوار کرده بودم برادر و شوهرس دیدند و با هم درگیر شدیم
حالا سوال
ایا ضبط تماس صوتی و پیامک و درگیری فیزیکی ما میتواند جز روابط نامشروع باشد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
بله
رابطه نامشروع مادون زنا اثبات خواهد شد