مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانکی با سند

سلام ،یک نفر برای گرفتن وام از بانک احتیاج به سند ملکی داره ،وام 6میلیارده و میگه 5درصدشو برا اجاره میدم .اما برای تضمین سند فقط چکو سفته میدم ،به نظرتون چکو سفته برای تضمین کافیه

پاسخ ها :

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

به نظر بنده چک و سفته تضمین مناسبی برای 6 میلیارد نیست

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بستگی به تمکن مالی صاحب چک یا ضامن های الحاقی دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی تعهدنامه محضری تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ممکن است مشکل پیش بیاد.
طرف از کشور فرار کنه بره کاری نمیشه کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظرم این کار منطقی نیست چون اگر شخص اقساط نپردازد خانه شما از بین خواهد رفت
خوب دیگر چه نیازی به دریافت اجاره است وقتی شما سند دارید خودتان بروید بانک و روی سند خودتان وام بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به نظر بنده به عنوان وکیل همچین کاری نکنید و اگر می‌کنید ضمانت اجرایی بسیار قوی از ایشان اخذ نمایید