مشاوره حقوقی رایگان - سرقت منزل اهواز

با سلام شب ساعت 2دوستم به منزل من امد و سرگرم بازی بودیم و موقعی که دوستم خاست بره وارد حیاط که شدم دیدم وسایلی از قبیل کولر موتور جوش کپسول. غیره به سرقت رفته بعد دو سه ساعت به دوستم شک کردم وب هش گفتم و چون ترسید شکایت کنم وسیله ها رو اورد ولی دوشب بعد این سرقت که منزل نبودم امدم دیدم قفل شکوندن کل منزل سرقت کردن از دوستم شکایت کردم و الان با قید سند ازاد شد ناگفته نماند موقع تحویل وسایل از وی فیلم گرفتم و به دادگاه دادم. سوال من اینجاست کخ ایا سرقت دوم گردن وی میوفته یا نه.. در سرقت اول با مشارکت دو نفر سرقت انجام شده و میگه اونا رو نمیشناسم و ادرسی ندارم ازشون.. ارزش وسایل برده شد قریب به 50 میلیونه گزارش 110 هم در پرونده موجوده

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به تشخیص قاضی دارد

عادل بابایی

عادل بابایی :

ارتباطی به سرقت اول ندارد و باید اثبات شود در سرقت دوم هم نقش داشته