مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی در جراحی سینه

با سلام و عرض خسته نباشید ، بنده 2 هفته قبل عمل کردم و طی جراحی هر دو سینه ام ماستکتومی شدن به دلیل توده ها و تومورهای زیادی که در سینه هام داشتم و ریسک زیادی برای سرطان داشتم و اینم اضافه کنم که چهار بار هم قبلا جراحی شده بودم ولی این بار با مشورت چندین جراح تصمیم به تخلیه و پروتز گذاشتن شد بعد از یک هفته که پانسمانمو باز کردم سینه چپم عفونت شدیدی کرده بود و هاله سینه ام سیاه شده بود ، الان هر هفته به مطب دکتر مراجعه میکنم و طبق فرموده ایشون هاله سینه ام که سیاه شده می‌فرمایند باید برداشته بشه ، در صورتی که قبل عمل چنین مشکلی که امکان داره بوجود بیاد رو به من نگفته بودن و می فرمایند چون توده های زیر هاله سینه ات زیاد بود و تمیز کردنش سخت بود و عروق خونی اش از بین رفته ، هزینه زیادی هم بابت این عمل دادم و نیاز به جراحی دوباره و هزینه دوباره داره آیا میتونم از دکتر شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که برای اشراف کامل بر موضوع ، بررسی بیشتری به انجام برسد و مدارک و مستندات پزشکی تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرد .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر پزشک قصوری مرتکب شده باشد میتوانید شمایت کنید ولی ابتدا از پزشکان حاذق تحقیق کنید که آیا این اتفاق ناشی از خطای پزشکیست یا خیر

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا با تحقیق از پرشکان حاذق اطمینان پیداکنید خطای پزشکیست بعد شکایت خود را مطرح بفرمایید