مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد فروش خودرو

سلام 9ماه پیش بصورت دست خطی بین من و خریدار و بدون شاهد و بنگاه ماشینم رو فروختم و مدارک ماشین رو به خریدار دادم هیچ چیزی بنام خریدار نکردم چرا که از اون روز بعد برای فک پلاک نیامد و ماشین را با 3میلیون پیش پرداخت برد و هرکاری کردم نیامد برای سند کردن ماشین بعد از سه ماه شکایت کردم و الان 6ماهه ماشین در پارکینگ پاسگاه خوابیده و بلاتکلیفم آیا من میتوانم بجای فک پلاک ماشین فسخ قرارداد بزنم و آیا خسارت این 9 ماه بمن تعلق میگیرد آخر منبع درآمدم از همون ماشین بوده و الان نمیدانم چکار کنم زودتر به نتیجه برسم لطفا مرا راهنمایی کنید، سپاسگزارم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر ثابت شود ماشین را فروخته وبا کتمان فروش با ادعای دروغ آن را توقیف کرده اید ممکنه حتی مرتکب جرم شده و محکوم شوید آن وقت دنبال خسارت میگردید؟ فوری بروید رضایت خریدار را جلب کنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
فکر کنم در یک سوال دیگر هم اینرو پرسیده بودید ولی اونجا گفته بودید هیچ قراردادی بین شما نیست ولی الان اینحا گفتید یک دست نوشته بینتون رد و بدل شده است . به نظر میرسه بستگی به مفاد اون قراردادتون داره که بتونید معامله رو فسخ کنید یا اینکه او را ملزم به فک پلاک و مطالبه ثمن معامله بنمایید .