مشاوره حقوقی رایگان - خودرو لیزینگی

با سلام و خسته نباشید
ماشین پراید مدل 90 خریدم که از سال 93 داخل پارکینگ بوده و الان که برای کارهای سند اقدام کردم ماشین بصورت لیزینگی خریداری شده تعداد 4فقره چک به مبلغ 1206000 - به نمایندگی سایپا مراجعه کردم گفت جریمه دیرکرد داره و هر چک مبلغ 3500000 شده تا الان. به فروشنده گفتم میگه چون ماشین داخل پارکینگ بوده نیازی نیست پرداخت بشه فقط باید اصل مبلغ چک 1206000 پرداخت بشه. میخواستم بدونم آیا حرفش صحت داره؟ ماشینی که داخل پارکینگ بوده جریمه دیرکرد اقساط نداره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

تا زمانی که با شرکت تسویه نکنید هیچ سندی به نام شما منتقل نخواهد شد.