مشاوره حقوقی رایگان - سوال اساسی

خدمت وکلای بزرگوار عرض ادب واردات خانم بنده قیم پدرش می باشد وبا بردارش بابت ارث ومیراث درگیر هستند جند روز پیش خانوم به بنده گفت منو ببر زمین پدری که برادرم بدون اجازه قیم زمین راکشت می کنه من بردم سر زمین خودم رفتم کنار حالا برادر خانمم از من شکایت کرده ومیگه با شوهر خواهرم در صحرا درگیر شده وزده خانم بنده را بچه اش سقط شده وحتی اتهام سرقت به بنده زده ودر گزارش صورت جلسه پاسگاه اشاره به این دو موضوع نشده حالا چکار کنم

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام بار اثبات دعوی به عهده شاکی است نه شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قیم می تواند با عنوان تصرف عدوانی از برادرش شکایت کند.
شما نیز می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع جرم سقط جنین میباشد و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت شاکی باید با ادله قانونی ادعای خود را ثابت کند