مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

با سلام

بنده در سال 97 در باغ خود اقدام به ساخت یک اصطبل کوچک برای نگهداری اسب خود ساخته بودم و بعدها بدلیل فروش اسب در سال 1400 آن اصطبل را با تغییراتی تبدیل به خانه باغی کوچک کردم، آیا مبدا شمول قانون مرور زمان از سال ساخت اصطبل شامل حال میشود یا از زمان شروع تغییرات؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در نما ساختمان اقدامی نکرده باشید از سال 97 محاسبه می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به نوع تغییرات دارد

مبدا شروع مرور زمان جرم تغییر کاربری غیر مجاز ، از زمان ساخت محاسبه میشود