مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

باسلام بنده یک برگ چک سفید امضا از کسی به یک نفر به عنوان ضمانت دادم به عنوان این که منو ضمانت کنه که وام بگیرم بعد از چند روز و درخواست گرفتن چک طرف امروز فردا کرد بعد از 1ماه از کلانتری به من خبر دادن که به خاطر سواستفاده از چک طرف درصورتی که چک دست من نبود و دست کسی بود که قرار بود منو ضمانت کنه باید بیا کلانتری من رفتم کلانتری منو بازداشت کردن و صاحب اصلی چک اومد به من رضایت داد و طرف که چک دستش بود و رفته از حساب صاحب چک برداشت انجام بده به من گفت از من شکایت نکن و کسی خبردار نشه چون محل کارم ابروم میره و ازین حرفها من برای شما ده میلیون وام میارم خودم ضامن میشم فقط شما بیا بانک برای درخواست وام من خودم کار ضمانت انجام میدم من گفتم من از شما شکایت نمیکنم و کاری ندارم فقط وامو باید خودت پرداخت کنی طرف قبول کرد و من هیچ قسطی پرداخت نکردم
حالا طرفی که ضامن من شده و من نمیشناسم بعد از 3سال از این قضیه رفته از من شورا حل اختلاف شکایت کرده و طلب وامی که از حقوقش کم شده را داره
اگه امکان داره منو راهنمایی کنید که ایا من باید قسطشو پرداخت کنم
چون من نه چک نه سفته هیچ ضمانتی بابت این وام ندادم و طرف برای این که من شاکی نشم چون خودش کارمند بانک و بازرس بانک هستش این کارو انجام داده

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر شکایت شده باید بروید نزد قاضی و دفاعیات خودتون را طرح کنید.