مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارات ناشی از تصادف

سلام
بنده در جاده برون شهری با خودروی شخصی معلول تصادف کردم که مقصر صد درصد بود در این تصادف همسرم مصدوم شد و الان هر دو خودرو در پارکینگ هستن ، خودروی بنده منبع درآمدم بود و الان که خوابیده هیچ درآمدی ندارم ، و اینکه تعهد مالی بیمه خودروی مقصر 20میلیونه ولی خسارت ماشین حدود صد میلیون تومان می باشد و خودروی مقصر پلاک معلولین نبود راهی داره که کامل خسارتم رو دریافت کنم در حال حاضر پیگیر شکایتم و طرف مقابل با رشوه و آشنا بازی با کارشناس و غیره سعی می‌کنه حق منو و زن و بچمو ضایع کنه

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام پیگیر شکایتتان باشید ضمنا پیشنهاد میگردد مدارک خود را حضورا نزد وکیل ببرید و مشاوره لازم رو دریافت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا تمام معایب
و مبلغ خسارت مشخص گردد

و سپس باید دادخواست مطالبه خسارت را اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که کارشناس به ضرر شما نظر داد می توانید اعتراض کنید.
در خصوص خسارت خودرو می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس میزان خسارت شما را تعیین کند سپس طبق نظر کارشناس می توانید الباقی خسارت خود را از راننده مقصر مطالبه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید به نظریه کارشناسی و رای بدوی اعتراض کنید