مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت با استفاده از راه پله

با سلام خدا قوت
بنده ساکن طبقه اول از ساختمان پنج طبقه هستم
طبقه دوم ما به جای اسفاده از آسانسور از راه پله استفاده میکنن (پدر و مادر و دوفرزند هستن)
صدای صحبت ها و پاهاشون و گرد و خاک راه پله توی این سه چهار سالی که اومدن این ساختمان به شدت آزار دهنده ست
اتاق خواب ما هم که چسبیده به راه پله
از طرفی فوتبال هم بازی میکنن توی خونه !
بار ها تذکر هم دادم اما کو گوش شنوا !
آیا میتونم شکایت کنم که دیگه از راه پله استفاده نکنن و از آسانسور استفاده کنن !
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.
در خصوص استفاده از راه پله به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص عبور از راه پله خیر ولی در خصوص مزاحمت های دیگر قابل پیگیری است