مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

چندسال پیش خانه امانتی باوکالت کا ری به پنج برابر به من فروختن بعداز سه سال سند تک برگ‌گرفتم رفتم شکایت کردم قرارگذاشتن بیا باوکیل ما صحبت کن راضیت میکنیم که شر خر کتکم زد وباتهدید خانه که ان روز هفتصد میلیون بود 180 به من دادن وچشم بسته محضر بردن وتعهد گرفتن که اتفاق یا مشکلی پیش بیاید تو باید جواب گوباشی در ضمن 7 نفر وباند بودن تشکر

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

با سلام
این موضوع را باید اثبات کنید ضمنا سوالی مطرح ننموده اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی قرارداد و جزئیات موضوع میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
اگر شکایتی دارید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.