مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

با سلام در محل کار به خاطر فحاشی با کارگر دیگر درگیر شده ایم و منجر به شکستگی بینی بنده شده در شب حادثه به چند بیمارستان رفتیم برای جانداختن بینی اما چند روز بعد نوبت داده ان و خودش اقرار میکند که بینی بنده را شکسته ولی چون سرپرست و مدیر عامل کارخانه هم آشنای این کارگر هستن بنده رو تهدید کرده ان که اگر شکایت کنم هم حقوق یک ماه هم رو نمیدن و نمیخواهم که با شرکت درگسر کار قضایی شوم چون میدانم که وکیل معتبر دارن و حق من ضایع خواهد شد و همینطور گفته ان که فیلم دوربین محل وقوع را هم پاک میکنن و نمیگذارن کسی به نفع من شهادت بدهد آیا فقط اینکه بگویم شکایت نمیکنم و با گذشت یک هفته که حقوقم را گرفتم و بینی ام را جا انداختم میتوانم با مدارک عکس شکستگی بینی و اینکه در بیمارستان با حساب آن کارگر همه هزینه داده شده شکایتم را انجام دهم متاسفانه در شهر غریب گیر کرده ام و کس و کاری ندارم ممنون از مشاوره مفیدتون

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

با سلام برای اثبات جرم باید دلیل داشته باشید صرف مدرک پزشکی کفایت نمیکنه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت نمایید
و باید دیه شما پرداخت گردد
و حکم به پرداخت دیه صادر خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت با عنوان ضرب و شتم عمدی به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.