مشاوره حقوقی رایگان - دیه

باسلام واحترام
در پرونده کیفری ضرب و جرح عمدی که حکم پرداخت دیه صادر شده و یکسال قمری از زمان وقوع جرم وقت دادن برای پرداختش،ایا ماکه شاکی پرونده هستیم رای رو جهت اجرا بعد اتمام اون یکسال ببریم اجرا یا زودتر ببریم؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

با سلام
پرونده کیفری نیاز به درخواست اجرا نداره شما صرفا درخواست اعمال ماده 3 رو در پرونده بدید و بعد از گذشت موعد پیگیر پرونده برای وصول دیه بشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از صدور حکم قطعی باید درخواست اجرای ‌حکم را نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که رای صادر شده موضوع را پیگیری کنید.
ممکن است پرونده قبل از یک سال بره اجرای احکام ولی برای اجرای حکم باید یک سال تمام بشه.