مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار وصیت نامه

سلام.پدرم تمام اموال خودرا به صورتی نوشته دستی دروصیت نامه بین وراث تقسیم کرده که دونفرازوراث قانع نیستن میخام بدونم میزان اعتبار قانونی وصیت نامه دستی چقدراست نفری که به سهم خود قانع نیست بعدا از لحاظ قانونی می تونه ادعای داشته باشه ؟شکایت کنه به چه صورتیه راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام نیاز به بررسی بیشتر دارد میتوانید دادخوایت تنفیذ وصیت نامه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده باید طبق وصیت نامه عمل بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون اشخاص میتوانند فقط تا 1/3 از تمام اموال خود را وصیت تملیکی نمایند
و وصیت زاید بر 1/3 غیرنافذ است و منوط به موافقت تمام ورثه میباشد