مشاوره حقوقی رایگان - دستمزد وکیل پس از برکناری

بادرود ‌‌چندروزپیش وکیل گرفتم . دادخواست وغیره رو خودم انجام دادم ایشان هیچ کاری نکرده فقط جلسه نخست با من دادگاه آمده که قاضی مرخصی بود 10تومن توافق کردیم 7تومن برده حالا بخاطر اون یک جلسه چقدر دستمزدش میشه ؟هیچ لایحه‌ای هم تنظیم نکرده بسیار ناشی هستن مخام برکنارش کنم. باسپاس

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام در صورتیکه عزل کنید می‌بایست هزینه زا کامل پرداخت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید حق الوکاله وکیل با توجه به اقدامات انجام شده توسط وکیل پرداخت گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما قبل گرفتن وکیل دادخواست داده اید و از این بابت هیچ قصوری متوجه وکیل نیست در صورت عزل وکیل تمام حق الوکاله به ایشان تعلق می‌گیرد و اینکه شما دادخواست داده اید و دیگر نمی‌تواند وکیل لایحه اضافی روی دادخواست ارسال کند و اینکه این مورد از اختیارات و صلاحدید وکیل است