مشاوره حقوقی رایگان - غرامت

حق و حقوق یک معلول خدمتی 20درصد چیست

پاسخ ها :

معلول خدمتی غرامت

سوالات مرتبط

تصرف زمین کشاورزی مشاعی
زمینی به مساحت 2000 متر از مادرم بجا مانده 4 سال از فوت مادرم میگذره هنوز زمین را تقسیم نکرده و من نیاز به سهمم دارم منتها سه وارث دیگر ( دو خواهر و یک برادر) زمین را بدون رضایت من به غیر اجاره داده و...
جانبازی یا معلول خدمتی
سلام بنده پرسنل کادر ناجا هستم و هنگامی که نیروهای یگان امداد شهرستان در تعقیب و گریز خودروی قاچاق بودند بنده که در پاسگاه بودم به بنده دستور داده شد ‌تا کنار جاده خودرو رو متوقف کنم‌ ولی خو...
درخصوص پیگیری جانبازی
عرض سلام و خسته نباشید. بنده از پرسنل کادر ناجا هستم که سال 91 طی درگیری و دستگیری در ماموریت محوله توسط اراذل اوباش با چاقو مجروح شدم و طی تشکیل پرونده قضایی طرفین محکوم شده و در حال حاضر بنده با گذش...
معلول خدمتی
عرض سلام و احترام. بنده از پرسنل کادر ناجا (آگاهی) در سال 95 در حین خدمت و داخل اداره (وقت اداری) دچار سکته قلبی شدم و سپس اعزام به بیمارستان و جراحی قلب و بازنشست (وظیفه بگیر) شدم. و چون برای بنده فر...
اعزام سرباز مجروح شده بعد از استراحت پزشکی توسط بهداری یگان اگر اعزام نشه جرم اتفاق افتاده است ؟
درود به گروه وکلای دادراه اینجانب ف.رسرباز شهرستان اسلامشهر بوده که معاف از رزم بوده ام سال 81 و در ماموریت عملیات تخریب ماده 100شهرداری به میزان 37 درصد و نیم مجروح شده با وقفه چند روزه به بیمارستان ...