مشاوره حقوقی رایگان - شهادت مادر و پدرشوهر علیه عروس

سلام،
عروسمان یکبار به من گفت موقع دعوا بخاطر عصبانیت شدید لیوان را توی سره خودش خورد کرده است و خون آمده،یکبار جلوی مادر و پدر شوهرش هم سرش را محکم به دیوار میکوبیده،بعد از آن پیش پزشک رفته و مسکن های قوی بابت سردرد هایش استفاده میکنه،خبر نداریم آرامبخش بهش داده یا نه،آیا مادر و پدر شوهرش،به عنوان شاهد میتوانند شهادت بدهند که این خانوم خودزنی کرده تا دخترش را دادگاه به او ندهد دخترش 24-آذر به سن قانونی تکلیف میرسد

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

مشخص نکردین موضوع شما حضانت است یا موضوع دیگری است؟

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل این که مادر به موجب خود زنی هایی که داشته است ، به نظر می رسد از لحاظ روانی صلاحیت حضانت را نداشته باشد . به همین موجب می توانید با مدارک پزشکی دال بر این موضوع ، اقدامات لازمه را به انجام برسانید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد