مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر

باسلام خدمتون.بنده 36ساله دیسک کمر دارم از سال 1389 بارها گفتن عمل باید بکنی ولی تضمین نمیکنن که خوب بشه یا نه.معافیت هم دادن بهم.الان راه رفتم ایستادنم نشستنم کمرم درد داره .به لگن وپشت ران وساق ومچ میرسه.هزینه عمل هم ندارم .اطمینان حاصل رو نمیدن که 51درصد بهتر بشم.توان کارکردن ندارم. حتی به وسط کمرم فشار میادآیا اداره بهزیستی تحت پوشش قرارم میده.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
چنین شرایطی به نظر نمی رسد که تحت پوشش بهزیستی قرار بگیرید . اما در هر صورت برای اطمینان حاصل کردن در این زمینه بهتر است که به شکل حضوری پیگیری بفرمائید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بهزیستی موضوع را پیگیری کنید