مشاوره حقوقی رایگان - ملک وثیقه

با سلام
بنده دو دونگ از ی خونه بناممه و شریکم 4 دونگ.برای وثیقه ی بازداشتی سند رو قرار دادیم و الان بازداشتی فرار کرده.درصورتی که بازداشتی برگرده ایا فقط بنده اقدام به ازاد سازی کنم امکان داره یا هر دو شریک باید حضور داشته باشیم؟مبلغ ارزیابی سند 3 میلیارد و مبلغ وثیقه زندانی 1 میلیارد و 500 هزارتومان بود .و در دادگاه با توجه به اینکه 4 دونگ شریک کافی بود کل شش دانگ رو به عنوان وثیقه قبول کردن.با ازاد کردن دو دانگ موافقت میکنن؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ حضور هر دو شما به عنوان مالک خانه مشاعی لازم است . گر چه شما می توانید در این رابطه از شریک خود وکالت بگیرید و دیگر نیازی به حضور ایشان نباشد .

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام خیر یک سند مالکیت هست مگر افرهز شده باشد وه موضوع شما ظاهرا به این شکل نیست نهایتا سند دیگری جایگزین کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر متهم معرفی بشه هر یک از شما پیگیری کنید سند آزاد می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
باید محکوم علیه خود را معرفی نماید و سپس هر دو مالک درخواست رفع توقیف از وثیقه را نمایید به شرطی که خانه ضبط نشده باشد

و اگر خانه ضبط شده باشد شما باید ابتدا در مورد ضبط خانه پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر متهم معرفی شود یک نفر هم میتواند پیگیری کند