مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر

با سلام و تشکر. من و خواهرم مستمری بگیر پدرم هستیم. خواهرم با وجودیکه چندین سال است که ازدواج کرده ولی ازدواج خود را به بازنشستگی پدرمون اعلام نکرده و من هم برای اینکه رابطه ام با او به هم نخورد سکوت کردم تا اینکه او به خارج از ایران مهاجرت کرد. و چون نبود تا شناسنامه به بخش مستمری ارایه دهد چندین ماه است که حقوق او قطع شده ولی همچنان نصف مستمری به من پرداخت می شود. برای همین تصمیم گرفتم تا ازدواج او را به بخش مستمری اعلام کنم. اما آنها از من مدرک خواستن و من هم چون شناسنامه ی او در دستم بود آنرا برای دلیل ارایه دادم ولی باز هم حقوق کامل به من پرداخت نشد وقتی پیگیر میشم مسیول مربوطه میگه چشم سیستم اشکال داشته این ماه درست میشه. الان چهار ماه است که به من وعده انجام میدن اما موقع حقوق متوجه میشم که بازی ام دادن. بار آخری که پیگیر شدم ایراد گرفتن که شناسنامه المثنی است و خواستن که من شماره تماس خواهرم را بدهم. واقعن نمی دونم چیکار باید بکنم. در حالیکه خیلی ساده می توانند از ثبت احوال استعلام بگیرند تا ازدواج و داشتن فرزند او تایید شود. آیا المثنی بودن شناسنامه اشکال دارد؟ ناراحتی من بیشتر از این است چرا به من دروغ می گویند و نمیگویند مشکل کجاست فقط وعده میدهند و بهانه می آورند. با توجه به آنچه نوشتم ممکنه لطفن شما من را راهنمایی بفرمایید برای رسیدن به حقم چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سعيد كوهي اصفهاني

جناب آقای سعيد كوهي اصفهاني :

سلام
متاسفانه موارد اين دست بسيار است الزام سازمان بازنشستگي را از ديوان عدالت اداري بخواهيد