مشاوره حقوقی رایگان - میزان خسارت احتمالی

سلام. دوتا برادریم دو قطعه زمین ازشخصی خریدیم بصورت مجزا هرکدام از ما دوبرادر یک قطعه 200میلیون تومنی رو خریدیم،مشکلات ثبتی رخ داده ازسوی خوانده برای زمین هایی که خریدیم،هنوز دعوی اصلی رو مطرح نکردیم،الان میخوایم ابطال بیع و استرداد ثمن بیع رو ثبت کنیم،خوانده وظیفه بگیر آموزش پرورش هست وماهی8میلیون تومن حقوق میگیره،الان میخوام تامین خواسته ودستور موقت ثبت کنیم بابت توقیف حقوق خوانده،آیا باید به عنوان خسارت احتمالی ده تا بیست درصد ارزش یک ماه حقوق خوانده رو به صندوق دادگاه واریز کنیم هر برادر بصورت جدا؟یا ده تا بیست درصد ارزش ثمن بیع رو که200میلیون تومن هست رو واریز کنم هربرادر بصورت جدا؟ لطفا در مورد خسارت احتمالی تامین خواسته ودستور موقت در سوال فوق جداگانه اگه ممکنه راهنماییم کنید. خیلی ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله برای تامین خواسته ، باید خسارت احتمالی پرداخت گردد

شما باید با توجه به موضوع دعوا ، دادخواست خود را به صورت صحیح اقامه نمایید