مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانوادگی

بنده با خانواده خود برسر اینکه به همسرم فحش و ناسزا گفتند دعوای لفظی کردم و منجر به دعوای فیزیکی شد ودراین دعوا بنده با شوهر خواهرم درگیری بدنی کردیم که خواهرم به اصطلاح وارد شدند که کمک همسرشون باشند وبنده اصلا متوجه نشدم که یهو گفت بینی ام شکست درحالی که بنده اصلا به خواهرم کاری نداشتم و فقط همسر و خودش باهم گفتند که بینی شکست و چون با پدرو مادرو یکی دیگر از خواهرهاهم درهمین دعوا جروبحث کردم آنها هم به دروغ شهادت دادند که تو زدی ولی من اصلا دستم هم به خواهرم نخورده حالا چه جوری می تونم تو دادگاه ثابت کنم که شهادت خود اعضای خانواده ام دروغین است و خود آنها هم ذینفع هستند وبا من مشکل وخصومت شخصی دارند

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،صرفا با ادعا نمیتوانید ثابت نمایید،باید شاهد یا تصاویر دوربین مداربسته درصورت وجود،ارائه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ثابت کنید که خصومات شخصی با آنها دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.