مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم رشد

سلام من پسر 17 ساله هستم متولد 80
پدر و مادرم جدا شده اند و حضانت من تا الان با پدرم بوده. میخواهم از این به بعد با مادرم زندگی کنم. آیا برای درخواست نفقه و زندگی با مادرم باید حتما درخواست حکم رشد بدهم؟ میخواهم از مراحل قانونی جلو بروم. تا مشکلی برای مادرم پیش نیاید از جانب پدرم.
تشکر

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

حکم رشد راجع به تصرف در اموال هست و شما با رسیدن به سن 15 سال می توانید در امور غیر مالی خود تصمیم گیری کنید. در خصوص نفقه و مطالبه ان بعلت مادی بودن نیازمند حکم رشد هستید و اگر در نزدیکی 18 سالگی هستید پیشنهاد می شود در این زمینه اقامه دعوی نکنید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دوست عزیز دعوی شما با این موضوع اگر دانشجو نباشید و یا خدای ناکرده ناتوان نباشید ره به جایی نخواهد برد. زیرا سن تا زمان اتمام رسیدگی 18 سال خواهد شد و برابر قانون نفقه جاریه به شما تعلق نمی گیرد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دوست عزیز دعوی شما با این موضوع اگر دانشجو نباشید و یا خدای ناکرده ناتوان نباشید ره به جایی نخواهد برد. زیرا سن تا زمان اتمام رسیدگی 18 سال خواهد شد و برابر قانون نفقه جاریه به شما تعلق نمی گیرد.