مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام و وقت بخیر،ببخشید در ازمایش پرده بکارت روزوساعتی ک پرده پاره شده مشخص میشه؟؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
اگر از زمان حادثه مدت زمان زیادی نگذشته باشه تا حدود زیادی قابل تشخیص میباشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بطوری کلی چنین امکانی وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان تعیین ساعت به شکل دقیق ممکن نیست ولی امکان تعیین روز که برای چند روز پیش است قابل تشخیص خواهد بود و معلوم خواهد شد که پرده بکارت در چه روزی ازاله شده است.