مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

بنده ماشین صفر که خیلی وقت از جاش تکون نخورده همسایه از پشت ضربه زده و صندق عقب فرو رفتگی پیدا کرده ..گردن نمیگیره
از کجا میتونم کارشناس بگیرم جهت کار شناسی

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از شورای حل اختلاف تامین دلیل کنیذ

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

از شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل کنید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست تامین دلیل تقدیم نمایید تا کارشناس تعیین گردد در صورت تمایل حاضرم دادخواست را برایتان تنظیم کنم.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا تامین دلیل بگیرید تا کارشناسی شود و سپس دادخواست مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به شورای حل اختلاف مراجعه نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تامین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا با ارجاع دادخواست به شورای حل اختلاف، قرار کارشناسی جهت برآورد هزینه‌های وارد شده از جمله خسارات و افت قیمت خودرو اقدام شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به تامین خواسته از طریق شورای حل اختلاف دهید تا مو ضوع کارشناسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید تا به کارشناس ارجاع شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و
صورتجلسه نمایید تا وقوع تصادف احراز گردد
و سپس تامین دلیل نمایید
و بعد دادخواست مطالبه خسارت و افت قیمت خودرو را مطرح نمایید و ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مناسب تقدیم کنید