مشاوره حقوقی رایگان - پسری که طلا هدیه داده میتونه پس بگیره

پسری که طلایی هدیه داده و‌دوسه تا فاکتور دست خودش هبه بوده چطوری میتونه ثابت کنه که اون طلاها هنوز دست دوست دخترش اگر طلاها فروخته شده باشه و در دادگاه دختر بگه اصلا همچین طلایی نبوده میتونه ثابت کنه پسر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
اگر دختر انکار کند و یا اعلام کند فروخته امکان استرداد وجود ندارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت فروش و یا گم شدن نمی‌توانید پس بگیرید مگر اینکه ثابت کنید هبه نبوده و امانت بوده

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

با شهادت شهود میتوان دریافت طلاها را از سوی دختر اثبات نمود و دختر نمیتواند برای اثبات دریافت نکردن شاهد بیاورد چون شهادت بر عدم پذیرفتنی نیست

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام طبق فاکتور دادخواست مطالبه طلاجات بده
اثبات موضوع بسته به اطلاعات حقوقی شما دارد
توصیه میکنم از طریق یک وکیل مجرب اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به استناد فاکتور و شهادت شهود دادخواست استرداد طلاجات دهد بهتر است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فاکتور و یا رسید و یا چت و یا شاهد باشد قابل اثبات است

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اثباتش سخته مال موهوبه اگه موجود باشه قابل استرداد است اما در مورد شما موضوع فرق میکند چون طرف نامزدتان نبوده است پیشنهاد میکنم بصورت خصوصی از وکیل مشورت بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر فروخته باشد راهی جهت رجوع از هبه نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به استناد فاکتور و شهادت شهود دادخواست استرداد طلاجات دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله توسط مرجع قضایی احراز و اثبات خواهد شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مال موهوبه از مالکیت متهب (گیرنده )خارج شده باشد رجوع غیر ممکن است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.هبه باشرایطی قابل رجوع هس مثلا درصورتی که دخترآن را فروخته قابل ردجوع نیست

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

در صورت فروش و یا گم شدن نمی‌توانید پس بگیرید مگر اینکه ثابت کنید هبه نبوده و امانت بوده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یکی از شرایطی که رجوع از هبه را ممکن می‌کند، باقی ماندن عین موهوبه است. بنابراین اگر طلاها به فروش رفته باشد یا تحت هر عنوان دیگری منتقل شده باشد، رجوع از هبه مطابق قانون ممکن نیست.

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،میتوانید با استناد به فاکتورها،دادخواست رجوع ازهبه علیه ایشان ثبت کنید ولی در صورت فروش یا مفقودی طلاها،نتیجه ای نخواهد داشت.

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

هبه قابل رجوع است و اگر طلا فروخته شود قابل استرداد نیست

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
ابتدا باید دادن طلا به دختر ثابت شود. اگر ثابت شد هدیه و فروش ان مطرح شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید اثبات کنید که اینها به امانت نزد ایشان بوده و درخواست استرداد آنها را بنمایید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ بشرط موجود بودن طلا امکان رجوع از هبه وجود دارد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
میتوانید دادخواست رجوع از هبه با استناد به فاکتورها و شهادت شهود بدهید اما اگر آن دختر خانم بگوید که طلاها را فروخته و شاهد هم داشته باشد دیگر امکان پس گرفتن طلاها نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
با استفاده از ادله اثبات دعوا می تواند استفاده نماید.
در صورت عدم وجود مال در هبه قابل استرداد نیست.

علی اکبر محمدی قلعه نی

جناب آقای علی اکبر محمدی قلعه نی :

با سلام
اگر مال مورد هبه فروخته شده باشد قابل استرداد نیست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه هبه و مال موجود نباشد قابل استرداد نمی باشد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
اگر فروخته نشده باشه قابل رجوع هست در غیر این صورت نمی‌توان رجوع کرد
ضمنا باید ثابت هم کنی که این موارد به عنوان هبه دست فرد مذکور بوده

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر نفروخته باشند با توجه به فاکتور وشهود قابل پیگیری می‌باشد

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام .بعد از قبض نیز واهب میتواند با بقاء عین موهوبه از هبه رجوع کند که البته در صورتی که عین موهوبه از ملکیت متهب خارج نشده یا متعلق حق غیر واقع نشود ..

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام

در صورتی که پسری به دختری طلا هدیه داده باشد و می‌خواهد آن را پس بگیرد، باید ابتدا به موارد زیر توجه کند:

1. در صورتی که طلاها به عنوان هدیه به دختر داده شده باشد و در قبال آن هیچ پولی دریافت نکرده باشد، امکان پس گرفتن طلاها وجود دارد.

2. اگر طلاها به صورت هبه به دختر داده شده باشد، در این صورت، به دلیل اینکه هبه به معنی انتقال مالکیت به صورت رایگان است، پسری حق پس گرفتن طلاها را ندارد مگر تحت شرایطی

3. در صورتی که طلاها به صورت قرضی به دختر داده شده باشد، در این صورت، پسری حق پس گرفتن طلاها را دارد.

در مورد صحت ادعای دختر درباره نداشتن طلاهایی که پسر به او هدیه داده بود، در صورتی که پسر قبلاً اثبات داشته باشد مالکیت او بر این طلاها، می‌تواند با ارائه مدارک و شواهد مربوطه (مانند فاکتورها، مستندات بانکی و ...) به دادگاه اثبات کند که این طلاها متعلق به او است. در این صورت، اگر دادگاه موافق باشد، می‌تواند به پسر اجازه پس گرفتن طلاها را بدهد.