مشاوره حقوقی رایگان - تاتو ابرو

باسلام من چند روز پیش برای خانومی تتو ابرو انجام دادم ایشون به من نگفتن ک سه روز قبل تاتو بوتاکس انجام دادن الان ابروهاش عفونت کرده و دکتر هم نمیرن میخان ازسالن و من شکایت کنند من مدرک فنی حرفه ای ندارم چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت موضوع به پزشکی قانونی ارجاع می شود و اگر طبق نظر کارشناس شما مقصر باشید باید دیه پرداخت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر طور شده رضایت وی را اخذ نمایید وگرنه مشکل ساز خواهد شد
توصیه می‌شود بدون مجوز اقدام نکنید...