مشاوره حقوقی رایگان - ژل لب

سلام من یک هفته پیش یک ارایشگری ژل لب تزریق کردم من نهایتا یک سی سی نیاز داشتم ایشون ب اصرار خودشون 2 سی سی ژل تزریق کردن و 1.5 سی سی شو داخل لب بالایی من تخلیه کرده و الان لب بالاییه من خیلی بزرگ تره من هیچ نوع برگه ی رضایتی پر نکردم ایا امکان شکایت از این خانم رو دارم؟ لبم هم قرینه نیست به من میگه صبر کن رفتم دکتر گفت زودتر باید تخلیش کنی اگه نه عفونت میکنه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به اتحادیه آرایشگران مراجعه و شکایت کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.بستگی به میزان تقصیر داره که متخصص بررسی میکنه

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سریعا سکایت کنید با درخواست معرفی به پزسک قانونی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید شکایت کنید ولی شما برای این کار به آرایشگاه نباید مراجعه میکردید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قصور و تقصیر پزشکی بوده می‌توانید شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق صنف مربوطه و شکایت جهت دخالت در امور پزشکی اقدام نمایید