مشاوره حقوقی رایگان - شکایت آزار و اذیت

اگر شخص یا اشخاصی دختری را مورد تجاوز قرار دهند و از او فیلم و تصویر تهیه نمایند برای تهدید و سواستفاده های بعدی دختر چگونه می تواند شکایت کند ؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
شکایت کنید حتما نتیجه میگیرید
در پرونده مشابه هم برای برای انتشار تصاویر هم تجاوز رای گرفته شده
نگران نباشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دختر سریعا می‌تواند طرح شکایت نماید
البته بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
باید دید دختر خانم چه دلایل محکمه پسندی دارد....