مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام من مورد تجاوز دوست پسرم قرار گرفتم اما هیچ مدرکی نیست و در ضمن بهم میگن چرا داد و فریاد نکردی یا اصلا چرا باهاش رفتی؟ در صورتیکه من اول گفتم نمیخوام بعدشم اون آقا با کلی حرف و وعده منو اغوا کرد، حالا چیکار کنم چه جوابی بدم تا ثابت شه من قربانی ام نه شریک جرم رابطه نامشروع؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
معمولا ظرف یک الی دوهفته از طریق پزشکی قانونی با انجام معاینه از واژن خانم مشخص میشود اما برای اثبات آن رابطه وجود لکه یا اثری از منی مرد و یا لباسهای آغشته به آن می تواند دلیل انتساب به فرد باشد ولس در بحث عنف یا غیر عنف بودن یکسری مشخصه هایی وجود دارد که با صرف ادعا اثبات نخواهد شد

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

اثبات رابطه نامشروع
بسیار مشگل است
مندرزمان قضا وتم از
هر ده پرونده یکی را
دیده ام که اثبات
شده مورد شما غیر
قا بل اثباته
اگر اذا له بکارت شدید
شکا یت کنید ارش البکاره میگیرید

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

عمل انجام شده تجاوز نیست
به دادگاه کیفری استان خود
شکایت کنید وارش البکاره مطالبه
کنید شاید دادگاه درجهت سازش
فا عل را مجبور به ازدواج با شما
کند

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

اظهارات شما را در مرحله اولیه
بازجویی در دادگاه کیفری استان
باید ملاحظ بشه بر مبنای اون
وگزارش پزشکی قانونی میشه
شما را راهنمایی کرد