مشاوره حقوقی رایگان - سفته

باسلام من از شخص الف 20میلیون طلب داشتم و اونهم آه در بساط نداشت سفته 20 میلیونی از یک نفر دیگر داشت که اون نفر دوم نقدتر بود(ب) (میشناختم) تازه متوجه شدم بین شخص الف و صادر کننده سفته قرارداد محضری دارند که هیچ طلب و بدهی از هم ندارند و الف متعهد شده هر زمان هر چک یا سفته ای نسبت به شخص ب مطالبه گردد و از طریق مراجع ذیصلاح ثابت شود آن چک یا سفته از منشا الف بوده شخص الف مسول آن باشد. من و الف و ب همدیگر را میشناسیم. چگونه مبلغ سفته را از ب طلب کنم؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام شما اگر با ظهرنویسی (امضای پشت سفته ) به شما منتقل شده به عنوان دارنده سفته می توانید به طرفیت هر دو نفر اقامه کنید و متضامنا مسئول پرداخت می باشند و قرارداد بین دو طرف صرفا بین انها معتبر است.

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

قرارداد فیمابین طرفین مانع برای شما جهت اقدام نیست شما میتونید روی سفته اقدام قانونی انجام دهید