مشاوره حقوقی رایگان - پابند الکترونیک

سلام اینجانب بدلیل ساخت مواد الکلی محکوم به 4 ماه و نیم زندان ، 20 ضربه شلاق و 850 میلیون جریمه شده ام .
با قید وثیقه بیرون بودم که خودم رو معرفی کردم از قبل 6 روز در بازداشت بودم و الان در حال حاضر یکماه هست که در زندان بسر میبرم ، درخواست باپند توسط شورای زندانها قبول و توسط قاضی اجرای احکام رد شد ، به گفته ایشون در صورت پرداخت و یا قسطی کردن جریمه ) که نامه اعسار زدیم روی پرونده )ازاد خواهم شد ، ایا امکان اعتراض به رد شدن حکم پابند وجود دارد؟ من وقتی حبس باشم چطور باید جریمه رو پرداخت کنم ،منزلی که بعنوان وثیقه گرو هست متعلق به مادر بازنشسته ام میباشد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به خودتان دارد اگر دستورالعمل های زندان را رعایت کنید با هماهنگی معاونت زندان میتوانید درخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
برای استفاده از پابند الکترونیکی ، شما باید شرایط قانونی را داشته باشید