مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض شاکی بعد از مختومه شدن در سامانه اطلاع رسانی میشود یا خیر

سلام من سامانه ثنا عضو هستم و ابلاغهام رو اونجا میبینم. یه پرونده داشتم که منع تعقیب خوردم و مختومه شده. میخام ببینم رای قطعی وقتی صادر شه اونجا ثبت میشه؟ یا اگه شاکی دوباره اعتراض بزنه چون 10 روز مهلت داشت برای اعتراض اگر اعتراض بزنه به رای دادگاه مجدد این اعلام میشه تو سامانه ثنا یا چون پرونده رو زده تو قسمت مختومه شده ها. باید حتما حضوری بریم برای اینکه بفهمیم اعتراض کرده یا رای قطعی صادر شده.

پاسخ ها :

یک وکیل

هرگاه در مهلت مقرر اعتراضی ثبت نشود رای صادره قطعی هست اما اینکه در سامانه ثنا ثبت شود یا نه بستگی به کارمند شعبه دارد