مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

من مهريه ام را در دفترخانه به اصرار همسرم بخشيدم، الان كه ميخوام طلاق بگيرم ميتونم طلبی داشته باشم؟

پاسخ ها :

حسین نصر

جناب آقای حسین نصر:

سلام . این سوال خیلی کلی است . بستگی به نحوه بخشش مهریه دارد که در قالب کدام عقد هست . دوم اینکه شما می توانید مطالبه اجرت الثل ایام زوجیت مطالبه کنید . سوم اینکه اگر طلاق به درخواست شوهرتون باشه و شروط سند ازدواج هم امضا کرده باشین نصف دارایی که در زمان زندگط مشترک به دست اوردند مطالبه کنین . بنده موردی داشتم که زن مهریه خود را بخشیده بود مطابق بخشش نامه ای اما چون شرایط قانونی رو نداشت تونستیم براش حکم مهریه رو بگیریم

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بذل شما بستگی به متن سند تنظیمی دارد در جهت همکاری با بنده یا همکاران محترم تماس بگیرید