مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آتلیه

سلام وقتتون بخیر ببخشید اتلیه ما هیچ قراردادی بینمون ننوشته بعد از سه ماه از عکاسی گفت چون دیر عکس انتخاب کردید باید هزینه اضافه بدین در حالی که در مورد زمان انتخاب عکس هیچ صحبتی نکرده بودن بعد هم گفته بودن عکس بزرگ شده بعنوان تخفیف بهتون میدم که حین تحویل پول خواست و گفت که به هیچ عنوان بدون پرداخت پول عکس بزرگ بهتون نمیدم ایا این موارد قابل شکایت هستن

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چون قراردادی باایشان ندارید اثبات آن مشکل است میتوان اقدام حقوقی کرد اما احتمال شکست زیاد است