مشاوره حقوقی رایگان - طلای فروخته شده توسط شوهرم پ

سلام‌‌ من سال 90 ازدواج کردم شوهرم برام طلا خرید مدارکش تو عقد نامه هست گفت طلا بفروش بدم ماشین تا شش ماه دیگه از اینا که داری بیشتر برات میخرم منم دادم بهش ماشین خرید سال 90 بود الان که 1402 هستیم نخرید هی گول داد الان دارم. جدا میشم میتونم واسه طلام که فروخته شکایت کنم اونم بهم بده ایا میشه ممنونم خسته نباشید بابت خدمت رسانی

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
در این باره خیر لکن میتوانید برای ماشین خریداری شده ادعا کنید

محمد حسن شریفی

جناب آقای محمد حسن شریفی :

سلام
اگر دلیل کافی داشته باشید و بتونید ثابت کنید چه مقدار طلا به همسرتون دادید،با احراز سایر شرایط قانونی میتونید طرح دعوی کنید ولی به نظر بنده از طریق دعوای حقوقی نه دعوای کیفری.

توفیق احمدخیاط

جناب آقای توفیق احمدخیاط :

سلام. بله می تونید دادخواست حقوقی بدید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای ادعای خود باید دلیل محکمه پسند داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ولی شما باید ادعای خود را اثبات نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

برای پاسخ به این سوال، ابتدا باید بدانید که در مواردی که شوهر شما به صورت رسمی و با مدارک قانونی طلا را به شما داده و شما هم آن را به او فروخته‌اید، حق شکایت حقوقی برای شما وجود دارد. اگر هم مدارک قانونی برای این معامله وجود داشته باشد، طلا مالکیت شما را از دست داده و به دوشماری شوهرتان درآمده است.

با این حال، در صورتی که شما معتقد هستید که شوهرتان با استفاده از فریب و تقلب طلا را از شما گرفته و یا اینکه به هر دلیل دیگری اعتقاد دارید که مالکیت طلا به شما تعلق دارد، می‌توانید با مشاوره یک وکیل و ارائه مدارک و شواهد مربوطه در دادگاه شکایت کنید.

در هر صورت، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید و از حقوق و تعهدات شما در این معامله به صورت دقیق استعلام بگیرید.