مشاوره حقوقی رایگان - کمتر بودن متراژ ذکر شده در سند وکالتی با مبایعه نامه

سلام و روزبخیر
بنده یک قطعه زمین از یک فروشنده خریداری کردم فرد دیگری نیز از همین فروشنده زمین مجاور بنده را خریده است . در مبایعنامه هر دو نفرمان متراژ رمین را حدودا 500 متر مربع نوشته است ولی در سند وکالتی بنده متراز زمین 510 متر مربع و گویا متراژ ایشان 490 متر مربع سند خورده است (بدلیل عملیات تفکیک توسط فروشنده ) اکنون خریدار زمین مجاور بنده را مقصر می داند و مدام مزاحم می شود در این حالت بنده چکار کنم. با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شکایت مزاحمت ملکی یاتوهین و....بسته به موردکنید