مشاوره حقوقی رایگان - اوردن مال غیر در لیست اموال و امضای اکراهی

با سلام پدر من یکماه قبل از فوتش همه ورثه رو با دوتا شاهد که روحانی مسجد محل بود جمع کرد تو خونه اش و چون بیسواد بود لیست اموالی رو برادرم واسش نوشت و ملکی که مال من بود هم نوشت و از همه امضا گرفت زیر لیست اموال و من اعتراض هم کردم که نمیتونی ملک منو بنویسی در لیست اموالت ولی به هرحال برادرم نوشت و به زور از من هم امضا گرفتن الان پدرم فوت شده و ورثه طبق لیست اموال از من شکایت رفع تصرف عدوانی و خلع و اجرت المثل ایام تصرف کردن در صورتی که من مبایعه نامه کد رهگیری دار دارم و از پدرم ملک سال96خریدم و همه میدونستن الان به خاطر امضا من زیر لیست اموال ملک منو ازم میگیرن؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اسناد و مدارک شما باید بررسی گردد اما در خصوص دادخواست ایشان می‌توانید دفاع کنید دادخواست تقابل اثبات مالکیت والزام به تنظیم سندبدهید یعنی نمی دانستید نمیشود از شما به زور امضا گرفت و این دفاع را هیچ دادرسی نمی پذیرد

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام شما باید در دادگاه حقوقی طرح دعوی اثبات وقوع عقد بیع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مناسب اقامه نمایید و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید و ..