مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام ...
اینجانب یک پراید را 5 سال پیش خریدم ... دست دوم بود ... و بخاطر علاقه ای که به همسرم داشتم به نام او زدم .. تمام پول ماشین رو خودم دادم و مدارکش هست ... ولی اکنون مدت 2 سال است که از هم جدا شدیم ... و من در دادگاه 30 سکه را تعهد دادم که به او بدهم و برگه طلاقش را امضا کرده ام و خانم الان با شخص دیگری زندگی میکند ... و من هر 18 ماه یک سکه باید به او بدهم ... حالا فرزندم دختر هستش و تحت سرپرستی من است ... برای رفت و آمد دخترم و خرج و مخارج خانه به ماشینم نیاز دارم ... آیا میتوانم رجوع از هبه کنم و مال خود را پس بگیرم ... ممنونم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

رجوع از هبه را مشکل می پذیرند اما دادخواست مطالبه وجه می توانید بکنید

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام متاسفانه چرا اینقدر دیر اقدام نمودید.
میتوانید طرح دعوی کنید اما ایا نتیجه مثمر ثمر دارد یا نه بستگی به دفاعیات شما دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با شرایطی امکان رجوع از هبه وجود خواهد داشت