مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

چندسال پیش ملکی خریدم سندش رهن بانک بودقرارشد ی تاریخی مقرربشه سندبزنن ب نامم ده تومن نگهداشتم از پولشون بعدپشت مبایعه نامه خودم نوشتم ک زمینموب خواهرم فروختم وامضاکردم ولی امضای خواهرم خالی موندمن خارج بودم خواهرم ایران اماچون خواهرم پولموتمام کمال ندادخودشم پشیمون شد فسخ شد ولی چون نزدیکم نبودنتونستم بدم بنویسه وامضاکنه حالا دست نوشته من بدون امصای خریدارپشت مبایعه نامه موجوده اکمدم ایران دیدم خواهرم بااعتمادی ک فروشنده ب خانوادم داره زمین رو بنامش زده حالابخام ازدادگاه پی گیری کنم اون دست نوشته ک امضای خریدارنداره ب عنوانمدرک ب حساب میادیاقاضی ملکموپس میده باتوجه ب متن مبایعه نامه اصلی ک خریداراصلی منم.ممنونم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی دارد جهت فروش مال غیر و...
عقد با ایجاب و قبول واقع میگردد با عدم امضا خریدار وعدم رد ثمن عقدی واقع نشده است

پرسشگر :

بسیارسپاسگذارم

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،یا میتوانید به طرفیت خواهر دادخواست الزام به پرداخت ثمن نمایید یا فسخ به دلیل خیار تاخیرثمن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین نوشته اعتباری ندارد.
نوشته ای که امضاء نداشته باشد اعتباری ندارد.
.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام کاربر محترم.اظهارنظر مستلزم بررسی بیشتر می باشد می توانید جهت ارائه راهکار وگفتگوی طرفینی رزرو مشاوره تلفنی نمایید .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به نظر بنده شما به طرفیت فروشنده و خواهرتان، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.
همچنین شکایت فروش مال غیر نمایید.
با توجه به اینکه موضوع تخصصی است بهتر است وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی قرارداد و جزئیات موضوع میباشد

فسخ قرارداد ، باید ابتدا به طرف مقابل اعلام شود و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع اقامه گردد و حکم قطعی فسخ صادر شود

شما باید دادخواست اثبات ‌مالکیت
و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و خواهرتان مطرح نمایید
و ..

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد که خواهر شما پولی به شما پرداخت کرده یا خیر و شهود به چه نحو شهادت بدهند .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید بررسی دقیق و کامل کنیم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما آن موقع امضای خریدار نداشته دست خود خواهرتان سند میتواند فردایش امضا کند نه جعل است نه خدشه ای به سند وارد می‌شود ولی طبق شرایطی می‌توان دفاع کرد

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام وقت بخیر،اراده انشایی طرفین از طریق درج امضا ذیل مبایعه نامه محقق و مشخص میگردد. همچنین تولی دو امضا خریدار و فروشنده نیز قابل بررسی خواهد بود. ثمن معامله هم پرداخت نشده است،بنابراین با این شرح ذکر شده و با توجه به جمیع جهات احتمال اخذ رای وجود دارد.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
کاربر گرامی سؤال شما نیازمند مشاوره حضوری و بررسی مدارک می‌باشد تا بتوان اظهارنظر درست کرد
چنانچه ساکن مشهد هستید از مشاوره حضوری استفاده کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله روی مدارک و ادله می توانید اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما پرسشگر ارجمند مسئله این که در این مورد اهمیت دارد این است که بین مسئله کیفری و مسئله حقوقی باید تفاوت گذاشت ب این دلیل که هر کدام از این ها آثار مختلفی دارند ممکن است پرونده ای را بتوان شکایت کیفری کرد ولی با توجه به اسناد و اوضاع و احوال پرونده به صلاح نباشد یا بر عکس بنابر این اینکه حقوقی طرح دعوی کنیم یا شکایت کیفری را پیگیری کنیم پس از بررسی دقیق و کامل پرونده است و باید اظهارات شما را نیز به صورت مشاوره تلفنی یا حضوری اخذ کنیم و سپس به نظر دقیق برسیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که برای اظهارنظر دقیق حقوقی، مبایعه‌نامه مورد اشاره مورد مداقه قرار گیرد اما بطورکلی بایستی گفت در صورتی که امضای خواهر شما بعنوان خریدار در ظهر مبایعه‌نامه وجود نداشته باشد در محکمه با دشواری مواجه خواهید شد.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام اگر مبایعه‌نامه امضا نشده یعنی معامله انجام نشده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که گفته شد لازم است که برای اظهارنظر دقیق حقوقی، مبایعه‌نامه مورد اشاره مورد مداقه قرار گیرد اما بطورکلی بایستی گفت در صورتی که امضای خواهر شما بعنوان خریدار در ظهر مبایعه‌نامه وجود نداشته باشد در محکمه با دشواری مواجه خواهید شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فسخ قرارداد باید ابتدا به طرف مقابل اعلام گردد
و سپس دادخواست تایید فسخ بیع اقامه گردد

شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ، به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ازدواج مجدد از طریق دادگاه باشد اگر زوجه به هر دلیلی تمکین نمی‌نماید می‌توانید درخواست پزشکی داشته باشید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تا زمانی که امضا نکرده امضای شما صرفا ایجاب است وقبول صورت نگرفته تا عقد کامل شود بنابراین بیعی صورت نگرفته است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به توضیحات شما، به نظر می‌رسد که این مسئله به طور قانونی پیچیده است و بهتر است با وکیل خود مشورت کنید. با این حال، برای به دست آوردن مالکیت کامل بر روی ملکی که خریداری کرده‌اید، می‌توانید اقداماتی را انجام دهید:

1. مشاوره با وکیل: بهترین راه برای حل این مشکل و به دست آوردن مالکیت کامل بر روی ملکی که خریداری کرده‌اید، مشاوره با یک وکیل است. وکیل شما می‌تواند پرونده شما را بررسی کند و شما را در مورد اقدامات لازم برای به دست آوردن مالکیت کامل روی ملک راهنمایی کند.

2. تقاضای تصحیح مبایعه نامه: شما می‌توانید به دادگاه تقاضای تصحیح مبایعه نامه کنید تا امضای خواهرتان نیز در آن ثبت شود و مالکیت کامل بر روی ملک به نام شما ثبت شود. با این حال، این روش نیازمند مشورت با وکیل و هزینه‌هایی مانند وکالت و هزینه‌های دادگاهی است.

3. قرارداد جدید: شما می‌توانید با خواهرتان یک قرارداد جدید بسته و در آن قرارداد، امضای وی در مبایعه نامه ثبت شود. با امضای قرارداد جدید، شما می‌توانید به دست آوردن مالکیت کامل بر روی ملک را تسهیل کنید.

در هر صورت، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و راه‌های قانونی برای به دست آوردن مالکیت کامل بر روی ملک را بررسی کنید.